Over ons

In 1977 start Lolke van der Sloot een timmer- en aannemersbedrijf. Het bedrijf vestigt zich in een voormalige boerderij aan de Kleasterdyk 24 te Winsum (Fr), hetgeen tot dan toe gebruikt wordt door landbouwmechanisatiebedrijf Miedema BV.
In de loop van de tijd bouwde en verbouwde het bedrijf in de regio diverse boerderijen, kerken, scholen, winkels en woningen.
Bouwbedrijf Van der Sloot is een familiebedrijf. In 2000 is het bedrijf overgenomen door Hero van der Sloot, zoon van Lolke sr. Voor de bedrijfsovername is Hero werkzaam geweest in de bouw als o.a. projectleider bij Dienst Landbouw Voorlichting (DLV).

Bouwbedrijf Van der Sloot staat bekend om zijn veelzijdigheid. Alle soorten werkzaamheden worden uitgevoerd, van groot tot klein. Het bedrijf is gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatie, verbouw en onderhoud.
Door de jaren heen is het bedrijf gegroeid van eenmanszaak tot een middelgroot bouwbedrijf.
De bouwprojecten liggen veelal in een straal van 50 kilometer rondom onze vestiging. De huidige bouwprojecten liggen hoofdzakelijk in de gemeente Littenseradiel (gemeentehuis in Wommels) en de gemeente Franeker.

De tevredenheid van onze klanten over ons werk, in juiste prijs-kwaliteitverhouding, is onze belangrijkste pijler voor nu en in de toekomst.

 

Nieuws

13-05-2017   Winsum op 'e Kaart

13 mei Winsum op 'e Kaart, open bedrijven en verenigingen

 


Lees verder

04-05-2016   Nieuwe website is een feit !

Onze website is compleet vernieuwd en geactualiseerd ! Maak kennis met ons bedrijf, met trots presenteren wij u gerealiseerde projecten en werk in uitvoering.


Lees verder

04-05-2016   Projectontwikkeling 'Driehoek' te Winsum


Lees verder

 
 

BOUWBEDRIJF VAN DER SLOOT

Kleasterdyk 24
8831 XC Winsum (Fr)

  0517-341630
  06-21202587


SOCIALE MEDIA

  Facebook
  Twitter


© 2017 Bouwbedrijf Van der Sloot | WMMEDiA